Over
Mployment


Mployment is sinds 2015 actief in de internationale en nationale arbeidsbemiddeling. De onderneming is opgericht door ondernemer Paul van der Holst die vanuit zijn achtergrond in de food industrie een groeiende behoefte zag aan flexwerkers binnen deze sector. Vanuit hier heeft hij het bedrijf in de afgelopen jaren verder uitgebouwd naar andere sectoren en expertises. De kracht van Mployment zit hem in de persoonlijke benadering, de nauwe betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als werknemer en de excellente service.


Over
Mployment


Mployment is sinds 2015 actief in de internationale en nationale arbeidsbemiddeling. De onderneming is opgericht door ondernemer Paul van der Holst die vanuit zijn achtergrond in de food industrie een groeiende behoefte zag aan flexwerkers binnen deze sector. Vanuit hier heeft hij het bedrijf in de afgelopen jaren verder uitgebouwd naar andere sectoren en andere expertises. De kracht van Mployment zit hem in de persoonlijke benadering, de nauwe betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als werknemer en de excellente service.

‘de zekerheid van flexibel’

Ons motto is ‘de zekerheid van flexibel’. Flexibel voor de werkgever. Als werkgever wil je snel kunnen reageren op vraag en aanbod, Mployment helpt u hier graag mee! Wij zorgen voor nieuwe krachten als het bedrijf die nodig heeft. Wij denken graag mee met de klant en geven waar nodig advies. Flexibel voor de werknemer. Omdat Mployment samenwerkt met meerdere partijen kunnen wij een divers aanbod leveren in werkplekken. Van buschauffeur tot technisch personeel. Met de zekerheid van vast werk nemen wij je graag mee aan onze hand. 

Mployment is begonnen met het bemiddelen van mensen in voornamelijk de vleesverwerkende industrie. In de loop der jaren zijn wij ons ook steeds meer gaan richten op diverse sectoren. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de agrarische sector. Graag helpen wij u ook bij het invullen van vacatures in diverse andere sectoren, zoals magazijnmedewerkers of productiemedewerkers.

Werkwijze

Als opdrachtgever van Mployment krijgt u van ons de aandacht die u verdient. U heeft een vast aanspreekpunt die de schakel is tussen u en uw flexwerkers. Onze intercedenten spreken vloeiend Tsjechisch, Nederlands en Engels zodat de taalbarrière absoluut geen probleem vormt. Uw contactpersoon komt regelmatig bij u langs om vinger aan de pols te houden. Op deze manier wordt ook de behoefte aan meer of minder capaciteit op tijd gesignaleerd. U besteedt het werk met een gerust hart uit. Door korte lijnen, duidelijke communicatie en een goede selectieprocedure garandeert Mployment optimale beheersing van de kosten en een zichtbare verbetering van de productiviteit. Alle uitzendkrachten van Mployment zijn in het bezit van een EU paspoort en mogen dus legaal in Europa werken. Wij nemen u alles uit handen: de werving en selectie, verzekering en verloning, huisvesting, woon- werkverkeer en de begeleiding van de flexwerkers tijdens en na werktijd.

Direct contact

Voor direct contact kunt u bellen of mailen naar:

0252-255890

info@mployment.nl